Despre noi

Sănătate la tine acasă!

Radioterapie și recuperare medicală în județul Argeș

Spitalul Sfântul Nicolae este o unitate medicală privată, inaugurată în anul 2008 în Pitești, județul Argeș, care oferă servicii medicale la standarde înalte de calitate și siguranță, specializate pe radioterapie, recuperare medicală, oncologie medicală, servicii de radiologie și imagistică medicală, respectiv laborator.

În anul 2009, ne-am extins cu un spital monospecialitate: Recuperare, Medicină fizică și Balneologie, care oferă o bază modernă de tratament pentru pacienții care au nevoie de recuperare medicală din cauza reumatismelor inflamatorii sau degenerative, care reprezintă principala noastră preocupare, a sechelelor locomotorii sau neurologice, așa cum este accidentul vascular cerebral, precum și pentru tratamentul tulburărilor de circulație arterială sau venoasă periferică, al psoriazisului, al nevrozelor, al eczemelor cronice, al obezității.

Singurul centru de radioterapie din județul Argeș

În 2017, în cadrul Spitalului Sfântul Nicolae a fost deschis un centru ultramodern de radioterapie, în cadrul căruia funcționează singurul aparat de radioterapie din Argeș.

Aparatul de ultimă generație permite personalului medical să conceapă planuri de tratament individualizate fiecărui pacient. Sistemele de siguranţă şi sistemele de asigurare a calităţii radioterapiei sunt, practic, cele mai moderne, iar sistemele de verificare imagistică permit verificarea periodică a statusului răspunsului tumorii la tratament, astfel încât, dacă pe parcursul iradierii se produc modificări la nivelul tumorii, planul de tratament să poată fi ajustat „în timp real“.

Spitalul Sfântul Nicolae beneficiază de o dotare tehnologică performantă, cu echipamente medicale moderne de diagnostic și tratament, care asigură o examinare cât mai completă a pacienților, stabilirea unui diagnostic de precizie și efectuarea unui tratament de specialitate, individualizat, cu rezultate optime, de către o echipă medicală experimentată, cu un grad înalt de calificare.

De-a lungul celor zece ani de activitate am reușit să construim o echipă de profesioniști: medici și asistenți medicali, care își dedică întreaga expertiză și grijă în scopul oferirii unor servicii de înaltă calitate pacienților care ne trec pragul, ghidați de motto-ul: „Sănătatea este esența vieții, noi vă ajutăm să o mențineți”

 

Structură:

 • 71 de paturi spitalizare continuă:
  • 49 de paturi: Recuperare Medicală
  • 22 de paturi: Recuperare Ortopedie
 • 33 paturi spitalizare de zi:
  • 12 paturi: Radioterapie
  • 8 paturi: Oncologie Medicală
  • 13 paturi: Recuperare Medicală

 

Acreditări:

Acreditare Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Certificare internațională IQNET ISO9001:2008

Certificare România SRAC CERT ISO9001:2008

 

Parteneri:

SC Nicofarm Prod SRL cu sediul în Pitesti str. Caporal Dogaru nr. 4 bis, jud.Argeș, înființată în anul 1994, având ca obiect principal de activitate producția de medicamente uz uman a realizat o unitate de producție de acest gen și anume condiționare uscată sub formă de comprimate , dezvoltându-se an de an prin lărgirea portofoliului de medicamente.

În anul 2000 a achiziționat un imobil format din parter + 4 etaje cu o suprafață construită de 2300 mp, astfel extinzându-și obiectul de activitate și anume închirierea de spații pentru birouri și locuințe.

În anul 2009 s-au adus noi îmbunătățiri imobilului, pentru extinderea activității, unde să ia ființă o unitate medicală cu paturi.

În anul 2010 am completat obiectul de activitate cu furnizarea de servicii medicale de specialitate clinică și paraclinică, cod CAEN: 8690.

Dupa funcționarea timp de câteva luni, urmărind îndeaproape derularea acestei activități am constatat necesitatea dezvoltării unei baze de tratament în mod special activitatea de balneologie, oxigeno-ozonoterapie, climatoterapie -salinoterapie, peloidoterapia – împachetări și băi de nămol, hidrokinetoterapie în apă sărată, podologie-posturologie – disciplină nouă multidisciplinară. Aceste proceduri și dotări venind în sprijinul celorlalte metode de tratament, completând în totalitate după ultimele studii științifice de specialitate în domeniu terapia prin recuperare, medicină fizică și balneologie.

În acest moment Nicofarm Prod este în curs de implementare a sistemului de management     al calității SR EN ISO 9001:2008.

 

Contact:

Str: Caporal Dogaru, Nr: 4bis; Pitești, Jud: Argeș

J03/2232/1994, C.U.I.: RO 6827423

Capital social: 6.580 lei

Tel/fax: 0248.253525/0348.445298

Email: nicofarmprodsrl@yahoo.com